Hajómalom naptár

Igényes, szép kivitelezésű falinaptárral jelentkezett az év végére a Bajai Hajómalom Egyesület. A kétezer példányban megjelent kiadvány célja, hogy további támogatókat toborozzon a hajómalom megépülése érdekében – mondta el a Baja.hu-nak Palik Vera egyesületi elnök. – Egyesületi ülésünkön vetette fel dr. Szabó Zsuzsanna tagtársunk, hogy alkalmat kellene biztosítani a támogatásra a szélesebb tömegeknek is. Így jött a naptár ötlete, amelyet 2 ezer forintos adományok ellenében tudunk odaadni az igénylőknek.

A naptár képanyagát az egyesületünk munkája iránt elkötelezett fotósok és támogatók alkotásaiból állítottuk össze, a kivitelezésben fővárosi cégek vettek részt. A fotók a hónapok körforgását követve elevenítik fel egyesületi életünk és a Halászati Mini Skanzenben folytatott tevékenységünk mozzanatait. Címlapján pedig a ráckevei hajómalom látható – ismertette Palik Vera. A naptárt a Bajai Hajómalom Egyesület Roosevelt téri székhelyén lehet igényelni, munkanapokon 9-12 óra között.
A hajómalom építéséről Palik Vera elmondta: jelenleg a vasszerkezet kialakítása zajlik, enyhe januári időjárás esetén akár még vízre is kerülhet, hiszen kikötési helyét is kijelölték már a Mini Skanzen közelében.

 

Forrás: Baja.hu http://www.baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/5043-tamogassuk-a-hajomalom-epiteset

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =