Támogassuk a hajómalom építését!

Szép falinaptárral jelentkezett az elmúlt év végére a Bajai Hajómalom Egyesület. A 2000 példányban megjelent kiadvány célja, hogy további támogatókat toborozzon a hajómalom megépülése érdekében, mondta el Palik Vera egyesületi elnök. – Egyesületi ülésünkön vetette fel dr. Szabó Zsuzsanna, hogy alkalmat kellene biztosítani a támogatásra a szélesebb tömegeknek is. Így jött a naptár ötlete, amelyet 2000 forintos adományok ellenében adunk át.

A naptár képanyagát az egyesület munkája iránt elkötelezett fotósok és támogatók alkotásaiból állították össze, a kivitelezésben fővárosi cégek vettek részt. A fotók a hónapok körforgását követve elevenítik fel az egyesületi élet és a Halászati Mini Skanzenben folytatott tevékenység mozzanatait. Címlapján pedig a ráckevei hajómalom látható, ismertette az elnök. A naptárt a Bajai Hajómalom Egyesület Roosevelt téri székhelyén lehet kérni,munkanapokon 9-12 óra között.

A hajómalom építéséről Palik Vera elmondta: jelenleg a vasszerkezet kialakítása zajlik, kikötési helyét kijelölték már a skanzen közelében.

Személyi jövedelemadója 1%-val segítheti a hajómalom létrejöttét Baján! Kérjük, amennyiben egyetért a Bajai Hajómalom Egyesület fő céljával, és támogatni kívánja a már épülő hajómalom létrejöttét, adója 1%-val támogassa az egyesületet! Támogatását ezúton is köszönjük. Adóbevallásába kérjük, írja be az adószámunkat (19550228-1-03) is!

Forrás: Bácskai Napló – 2017. január 26., X. évfolyam 1. szám

http://baja.hu/images/media/bacskainaplo/2017/2017.01.26.pdf