Bajai Hajómalom Egyesület – Szavaló verseny

A Bajai Hajómalom Egyesület szavalóversenyt hirdet meg.

FELHÍVÁS SZAVALÓVERSENYRE

A Bajai Hajómalom Egyesület szavalóversenyt hirdet, melynek célja a verseken keresztül a helyi hagyományok és a  természeti értékek iránti érdeklődés felkeltése.

A megmérettetésre az általános iskolák 5-8. osztályos diákjai körében kerül sor.

A vers témája a Duna, a víz, a halászélet, mely legfeljebb 3 percet vegyen igénybe.

A verseny döntőjére 2020. szeptember 26-án 11 órától 13 óráig a Halászati Miniskanzenben kerül sor, melyre intézményenként 1 fő delegálását várjuk. Ezt megelőzi egy-egy elődöntő, melyet az iskolák maguk bonyolítanak le.

A diákok teljesítményét 3 fős zsűri fogja elbírálni, melyben az iskolák és a Hajómalom Egyesület képviselője is jelen lesz. Az eredményhirdetésre a  Hajómalom Ünnepen, a szavalatok elhangzása után kerül sor. Az első három helyezettet könyvjutalomban részesítjük, mellyel egyidejűleg minden résztvevőnek és felkészítő tanárnak is szeretnénk köszönetet mondani.  

Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2020. szeptember 8-ig juttassák el az info@bajaihajomalom.hu címre, vagy keressék Bálindtné Medgyesi Jolánt a  +36 30/756-7663 telefonszámon.

A döntő résztvevőjének adatait kérjük, hogy szeptember 22-ig küldjék meg egyesületünk fenti címére a következő tartalommal:

  • A jelentkező neve, iskolai évfolyama, iskolájának neve és címe
  • Az előadásra kerülő vers szerzője, címe

A rendezvény támogatója a
Várjuk jelentkezésüket, és eredményes felkészülést kívánunk!

Palik Vera

Bajai Hajómalom Egyesület elnöke