Tájékoztató a 2010. évről

Kedves Tagtársak, Kedves Támogatók!

A 2010-es év kiemelkedő jelentőségű volt a Bajai Hajómalom Egyesület életében!

Rendezvényeken és kirándulásokon erősítettük barátságunkat és próbálhattuk ki közösségfejlesztő készségünket.

Nagy előrelépés történt azzal, hogy a miniskanzen három esőbeállója elkészült a Türr emlékműnél és a kemence anyaga is megvásárlásra került. Maradt még annyi anyagi forrásunk, hogy kevés gyűjtéssel, de megvalósulhat a három halásztanya kivitelezése a kemencével együtt.

Reményeink szerint 2011. évben avatást szervezhetünk.

Ezúton is köszönöm az egyesület nevében a nyújtott támogatást, akár pénzben, akár tevékeny közreműködéssel segítette a civil kezdeményezést.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy a hajómalom megvalósításában a Bajai Önkormányzat közvetlen részt vállalt, 2011-ben pályázaton keresztül kívánnak forrást teremteni.

A hajómalom makett bemutatására engedélyt kapott az egyesület, a Bajai Polgármesteri Hivatal főbejárati részén látható. Valószínű, hogy Ön is látta már, de kérem ismerősei körében az információt szíveskedjenek továbbküldeni.

Szeretnénk, ha hozzájárulását jelezné arra nézve, hogy támogatóként felírhatjuk-e a weblapunkon megjelenő támogatói névsorba. (A Türr emlékműnél lévő létesítményi táblán csak a skanzent építő támogatók kerültek felsorolásra.) Ezt szeretnénk kiegészíteni a weblapon azzal, hogy az egyesületet valamikor is pénzzel támogatók névsorát is leközöljük.

Támogatásukat ismételten köszönjük, az elnökség nevében:

Palik Vera
elnök

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenhét =